FaceBookTwitterGoogle+

Behandlingar

Vi utför följande behandlingar:

Varför tar vi betalt när du inte avbokat din tid?

För att kunna ge dig som kund korta väntetider har vi 24h avbokning. Vid sjukdom kan behandlingen ombokas om detta meddelas till specifik terapeut innan kl 08,00 på morgonen senast samma dag. Övrig utebliven tid debiteras 100%. Värdecheckar kan inte ombokas pga sjukdom men du kan ge bort din behandling till en vän.

Vi jobbar hela tiden med en väntlista  på salongen, vilket betyder att de kunder som väljer att vara med på listan kommer blir kontaktad av oss och erbjuden en tid om vi skulle få ett avbokning som passar dem.

Om du som kund uteblir från din bokade behandlingstid utan att höra av dig/hör av dig försent är det i regel alltför kort varsel för att kontakta en annan kund, det gör att vi står med en "ledig tid utan kund" vilket resulterar i att en annan kund inte heller kan få den behandling de önskat. Vi har generösa avbokningsmöjligheter man kan avboka/boka via webben, mail och telefon.

När du bokar en tid hos oss görs det en muntlig överenskommelse/muntligt avtal. Du som är köpare förbinder dig till att komma till oss på den överenskomna tiden och köpa en behandling. Vi på salongen som är säljare förbinder oss att reservera denna tiden till dig och inte sälja den till någon annan sålänge du inte avbokar tiden, vilket kan göras senast 24h innan. Så om du inte avbokat din tid inom utsatt tid kan vi inte sälja den till någon annan och få in det vi förlorar på att du inte kommer, Därför blir du betalningsskyldig vid en ej avbokad tid.

Tack för att du respekterar detta!

Vill man ha senare tider än vad som finns på Bokningssidan så går det ofta att ordna om du ringer till salongen.

 

images/Exuviance-logga-300x84.jpg

 

 

 

 

 

 

Odenplans skönhetscenter

Upplandsgatan 71

113 28 Stockholm

Öppettider

Salongen:

Mån-tor: 10.00-19.00
Fredag: 10.00-17.00
Lördag: 10.00-16.00

Eller efter Tidsbokning

Tel: 08-31 59 09