FaceBookTwitterGoogle+

Ansiktsbehandling i Vasastan med bl.a. NBE 1000

Våra ansiktsbehandlingar

Ansiktsbehandling 60 min, inkl. frans-& bryn färg, AHA-syra & vax överläpp

 

Mini ansiktsbehandling 40 min. Inkl. AHA-syra

Tonårsbehandling 50 min. Inkl. AHA-syra

AHA syra
 (kemisk peeling) ca 30min, varav syran ligger på 10 min. Rengöring, booster, mask.

Färgning av Bryn inkl. formning

Färgning av Fransar

Färg av Fransar och Bryn inkl. formning

NBE 1000

 

AHA-syra

Exuviance AHA syra är en sammansättning av glycolsyra (sockersyra) samt aminosyror (proteinsyror). Syran har en liten molekyl som penetrerar djupt ner i huden. Vid en ”pensling” blir huden återfuktad, porminskande, PH reglerad, talgreglerad, hudföryngrad, cellförnyande samt har även en uppluckrande effekt på hyperpigmenteringar (mörka solfläckar).

Eftersom Exuviance AHA syra har ett PH på 3,0 kan den varken fräta eller skada huden. På en mer känslig hud kan man välja en svagare syra eller låta syran verka under en kortare tid. Exuviance är en så kallad ”fri syra” vilket innebär att syran verkar tills terapeuten neutraliserat huden. Många andra syror är inte fria och har en topp på cirka 1-2 min och blir sedan verkningslösa.

PHA syra finns i Exuviance hudvårdsprodukter, framförallt i produkter för känslig hud. PHA syra är en AHA syremolekyl där man tillsatt en fuktmolekyl vilket gör att syran blir mer återfuktande samt penetrerar huden långsammare.

Hur ofta man ska lägga en pensling varierar från person till person. En oren hud kan behöva en kur först och sedan regelbundna återbesök för bästa resultat. Det är väldigt viktigt att du som kund sköter din hemmavård dagligen och gärna använder hudvård som innehåller syra.

Om du behandlar huden med hudförtunnande läkemedel så som exempelvis Roacutan , Differin, Abuela, Skin o ren etc bör du inte göra AHA syra i kombination. Däremot går det bra att behandla huden med AHA syra samtidigt som du är gravid.

 

NBE

Är en förkortning på Nannic Beauty Energy. Nannic som ligger bakom inköpen av NBE maskinerna i Sverige har framförallt två olika maskiner. NBE 500/800/1000 och NBE deep skin. NBE 500 var den första ”liftingmaskinen” som Nannic fd Cosmetiquann köpte in till Sverige. Där efter kom NBE 800 som är framtagen för massörer/naprapater mot bl.a muskelvärk etc. NBE 1000 är en utveckling av NBE 500 som är dubbelt så kraftfull samt kan både jobba biopolärt och monopolärt.

NBE 1000 är en unik ”liftingbehandling” där du ser resultat redan efter första behandlingen. Behandlingen är mycket skonsam och behaglig, utan nålar eller smärta. Mhu radiovågor (elektromegnetism) vibbreras cellkanalerna upp där efter syresätts cellen med specialanpassade krämer. Cellen får en ökad volym som i sin tur ger ansiktet ett lyft.

För bästa resultat bör behandlingen upprepas cirka 5 ggr. 1-2 ggr v. Efteravslutat kur är det bra att underhålla behandlingen cirka varannan var tredje månad med en behandling.

Om du behandlas med cellgifter, har pacemaker eller är gravid bör du avstå från NBE 1000. OBS NBE 1000 är mycket beroende framkallande!

 

NBE deep skin

Är däremot en lite mer hudslipande behandling som främst lämpar sig för en ojämn, solskadad hud med stora porer. Behandlingen gör inte ont men kan kännas lite ovan den första gången. NBE deep skin ger väldigt fina resultat men även här behövs upprepade behandlingar med 1-4 veckors uppehåll mellan behandlingstillfällena.

Om du använder hudförtunnande läkemedel eller har extremt tunn och känslig hud bör du undvika NBE deep skin.

Odenplans skönhetscenter

Upplandsgatan 71

113 28 Stockholm

Öppettider

Salongen:

Mån-tor: 10.00-19.00
Fredag: 10.00-17.00
Lördag: 10.00-16.00

Eller efter Tidsbokning

Tel: 08-31 59 09