FaceBookTwitterGoogle+

Fillers i kinder och läppar - Stockholm

Att huden åldras är oundvikligt, produktionen av hyaluronsyra minskar drastiskt med tiden och huden tappar spänst och volym. Detta bidrar till att rynkor och linjer bildas. Det betyder dock inte att det inte går att göra någonting för att motverka tidens gång. Genom att injicera syntetiskt framställd hyaluronsyra kan man fylla ut rynkor, linjer, håligheter och ärr. Man kan även öka volymen i t. ex läpparna eller skulptera näsans och kindbenens form. Vill man bara öka hudens fyllighet och spänst utan att öka volymen så går det naturligtvis också bra.

Hyaluronsyran som injiceras har en gelliknande form som tas upp i huden med ett mycket naturligt resultat. På salongen arbetar vi med Hyalax, en österrikisk tillverkare. Nålen som används är mycket tunn och en bedövningssalva kan användas för att minska ev. obehag. Resultatet är långvarigt men ej permanent. Beroende på vilket område som behandlas sitter resultatet i ca 3-12 månader.

Innan behandlingen börjar vi alltid med en konsultation där vi diskuterar hur det går till och vad det är för resultat du önskar.

Jag som behandlar är erfaren sjuksköterska med utbildning i fillers.

PRIS

Läppar/ Linjer/ Rynkor 1ml: 3299;-


kindben/ Ansiktssculptering 1ml: 3499;-


Revitalize skin 1ml: 2990;-

Odenplans skönhetscenter

Upplandsgatan 71

113 28 Stockholm

Öppettider

Salongen:

Mån-tor: 10.00-19.00
Fredag: 10.00-17.00
Lördag: vid bokningar

Eller efter Tidsbokning

Tel: 08-31 59 09