FaceBookTwitterGoogle+

Vaxning i Vasastan

Vaxet vi använder heter Logic wax och är ett nytt vax på marknaden som har unika egenskaper. Till skillnad från ”vanligt” vax är Logic vax mycket skonsammare för huden samt antibakteriellt och återfuktande. Vaxets unika temperatur öppnar poren varsamt, detta gör att vaxningen är nästan helt smärtfri. Den klibbar sig inte heller fast på huden, utan om det mot förmodan skulle vara vaxrester kvar på huden är det bara att rulla bort.

Logic wax rycker endast bort håret utan att få med allt för mycket hudceller. När du tar bort mycket hudceller bildar huden ännu mer döda hudceller för att skydda ytan, det resulterar sedan i inåtväxta hårstrån eller hårsäcksinflammationer. Eftersom inte huden påverkas av vårt vax minimerar riskerna för inåtväxta hårstrån och hårsäcksinflammationer avsevärt.

En annan fördel med Logic vax är att du kan rycka håret i alla växtriktningar. Istället för att dela upp hårstråna i de olika hårriktningarna drar du allt på samma gång. Vaxningen blir både snabbare och smidigare.

Brasiliansk vaxning är en intim vaxning där man tar bort allt eller en större del utav könshåret. En perfekt vaxning för dig som önskar en ren och fräsch känsla utan att behöva oroa dig att håret sticker ut utanför den tajta bikinitrosan eller stringen.

Är man orolig att det ska göra ont kan man börja med en halv brasiliansk vaxning som är en högre bikinivaxning samt att man även kan ta bort hår bakifrån om man så önskar. Våra kunder ligger hela tiden på rygg under behandlingstillfället och behöver inte stå i pinsamma ställningar för att håret ska ryckas bort. Du får alltid en intimservett före vaxningen för att rengöra området, döda bakterier och för att du ska känna dig fräsch inför behandlingen.

Vill man göra som kändisarna och piffa till den gråa vardagen kan man alltid lägga till en glitterdekoration efter en hel brasiliansk vaxning. Dekorationen sitter några dagar och finns i flera olika motiv.

Vi tar endast emot kvinnor på brasiliansk vaxning.

För att vaxningen ska kunna gå att utföras bör du som kund ha hår som är 0,3-1 cm långt. Är håret längre än 1 cm är det bra om du klipper eller trimmar håret innan du kommer på din behandling, speciellt vid en brasiliansk vaxning. Om du har kortare hår än 0,3 cm får du spara ut lite och boka ett senare besök.

Efter vaxningen är hårfoliken helt öppen i 24 h innan den sluter sig. Då är det extra viktigt att du som kund inte behandlar det vaxade området själv med någon hudvårdsprodukt, tränar, bastar eller solar. Vid en brasiliansk vaxning bör du också undvika sex de 24 första timmarna p.g.a infektionsrisk.

Odenplans skönhetscenter

Upplandsgatan 71

113 28 Stockholm

Öppettider

Salongen:

Mån-tor: 10.00-19.00
Fredag: 10.00-17.00
Lördag: 10.00-16.00

Eller efter Tidsbokning

Tel: 08-31 59 09