Nagelvård

Behandlingar

GELNAGLAR

Vackra naglar är något som har blivit mer och mer vanligt, förlängda naglar i en fin färg eller en fräsch fransk manikyr ger känslan av välvårdade händer och ger även en illusion av längre och smalare fingrar. Att förlänga/förstärka naglarna med gel håller i ca 3-5 veckor, under denna tid behöver du inte göra något annat än att använda nagelolja för att dem ska hålla sig lika fina under alla veckor.

Nagelförlängning

Nagelförlängning

Jag förlänger dina naglar med mallar/gelé (så länge du inte är extrem nagelbitare och isåfall kan detta vara bra att meddela vid bokningstillfället). Denna metod att förlänga ger känslan av att hela nageln är din egna eftersom man inte behöver limma på någon tipp.

Du kan välja på om du vill ha fransk – i olika vita nyanser, färgade tippar/hela naglar eller glitter. Dekorationer går också att göra där bara fantasin sätter gränser.

Tidsåtgång: ca 1.45 h

Nagelförstärkning

Nagelförstärkning

Med denna behandling lägger vi på en gel i valfri färg och kombination på din naturliga nagel som gör att naglarna blir förstärkta. Allt går att göra ifrån fransk till färg och glitter. Denna metod kräver att du har den längden på naglarna du önskar.

Tidsåtgång: ca 1-1.5 h

Återbesök gel

Återbesök gel

När du redan har gel på dina naglar är detta behandlingen du ska boka, ett återbesök. Det jag gör då är att avlägsna mestadels av den gamla gelén, korta ner naglarna om så önskas, och sedan lägger jag på ny gel i kanske en annan färg denna gång?

OBS! Har du akryl på naglarna vid ditt återbesök tillkommer en kostnad på 100kr då detta tar längre tid att fila bort.

Tidsåtgång: ca 1,5 h

Gellack

Gellack

Gellack kan man säga är en blandning mellan gel och nagellack. Man applicerar två tunna färglager med gellack på din naturliga nagel samt ett bas och topplack, som sen härdar i en Led-lampa. Det ger en liten förstärkning på din egen nagel och sitter i 2-4 veckor. Du kan välja mellan ett antal helfärger eller fransk lackning. Det finns även möjlighet att lägga till dekorationer på dessa naglar.

Detta lack kan lätt avlägsnas hemma och behöver inte tas bort på salong.

Tidsåtgång: ca 45 min

Manikyr

Händer och ansikte är dem delarna av kroppen som alltid är synliga, och som därmed även utsetts för mest yttre påfrestningar som kyla, vatten och slitage. Vi har inga problem med att köpa dyra hudkrämer för att släta ut huden i ansiktet och bevara ungdomen där, men vad gör du för dina händer?

Produkterna jag använder i dessa behandlingar kommer från ”BCL Spa”, detta är en ekologisk kroppsvårdserie där alla produkter är helt fria från parabener och mineraloljor.

Mini-manikyr 30 min

Denna manikyr är av en kortare variant då jag fokuserar på att fina till dina nagelband, fila och polera din nagel så att nageln blir glansig.

Att polera naglarna ökar även blodcirkulationen till fingrarna vilket gör att nageln får i sig maximalt med näring som den behöver för att hålla sig frisk och stark.

Behandlingen avslutas med en fuktgivande boost för både händer, nagelband och naglar.

Lackning Helfärg 45 min

Vill du vara extra fin för en helg? Då kan du komma in och få dina naglar lackade. Innan lacket appliceras filar och polerar jag dina naglar, pushar tillbaka nagelbandet så att nagellacket kan fästa på din nagel. Antingen tar du med dig ditt favoritlack hemifrån eller så väljer du någon av salongens lacker.

Manikyr 50 minuter

Manikyr 50 minuter

Här skräddarsyr jag din egen manikyrbehandling utefter dina önskemål och behov. Vi börjar behandlingen med att fina till dina nagelband och även med att fila och polerar dina naglar. Sedan fokuserar vi mer eller mindre på dessa behandlingar:

Dead sea salt soak: Denna produkt använder man tillsammans med ett handbad, den innehåller salt från döda havet, vilket är ett salt som innehåller väldigt mycket mineraler.

Sugar scrub: Denna scrub appliceras med mjuka rörelser, för att tillsammans med rörelser och sockret mjukgöra dina händer och minimera eventuella förhårdner.

Massage: En massage stimulerar blodflödet i kroppen, det har en muskelavslappnande och lugnande effekt. Den passar perfekt till dig som känner dig stressad och vill ha en lugn och skön stund. Massage creamen ger en avslutande mjukgöring och återfuktning på dina händer.

Lackning: Lägg till lackning helfärg: 100:- eller fransk lackning 150:-.

Fransk manikyr 50 min

Fransk manikyr 50 min

Med en fransk lackning kan man lura ögat lite så att det ser ut som att man får längre naglar = smalare fingrar. Vi applicerar en vit kant framtill på nageln som sedan blir täckt med ett svagt rosatonat lack för att få en naturlig nyans och helhet på hela nageln.

Övriga behandlingar och tillval

Borttagning av gelmaterial inkl. mini manikyr
OBS! Jag tar ej bort akrylmaterial

Borttagning av Gellack inkl. mini manikyr

Lagning av nagel

Dekorationer